RETOUREN EN WET KOPEN OP AFSTAND

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Lorit zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 Euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze* mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. * De verpakking van het product dient onbeschadigd- en ongeopend te zijn.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lorit.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” 

Uitzondering houdbare producten

“Een aantal producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een 'beperkte' houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” Indien u hierover vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via info@lorit.nl

 

 

Formulier Voor Herroeping
PDF – 75,4 KB 728 downloads